Samverkansträd, konfetti och mingel

Stort tack till alla som kom till invigningen av Lumena Samsund och kansliets lokaler i fredags. Vi firade tillsammans våra framgångar så här långt och ser fram emot kommande år med samverkan. Jan Karlson och Patrik Tengberg från förbundets styrelse höll inspirerande invigningstal.

Lumena Samsund och det myndighetsgemensamma teamet var på plats och svarade på frågor om arbetssätt och metoder samt presenterade deltagarberättelser till de som nyfiket stannade kvar och minglade. Samverkansträdet smyckades med färgglada löv.

Vi hade två vinnare i tipsrundan! Ajda från styrelsen och Miia från beredningsgruppen kammade hem full pott med hela sju rätt! Grattis till er båda. Ni hade koll på att Järfälla betyder Kilformad utmark, Marabou-storken har gett namn åt chokladkakorna och Carin Hjulström skriver deckare om Upplands-Bro. Förbundets tre kommuner Sundbyberg, Upplands-Bro och Järfälla deltar i regeringsuppdraget att öka upptäckten av våld. Jan Karlsson är ordförande och förbundets vision är Vi ser förmågan.

Lumena och Myndighetsgemensamma teamet visade en presentation. Här hittar du bilderna.
231006 Samsund-Lumena-MGT

Skip to content